Радно време:
Понедељак – Петак
07 – 20ч

Суботом
07 -20ч

Недељом
(дежурни објекти)
07 – 19ч

Радно време по службама

Актуелности

Актуелности
Кликните за увећање
Cela vest
РАДНО ВРЕМЕ ТОКОМ ПРАЗНИКА

Обавештавамо Вас да су  уторак и среда 01. и  02. maj 2018. године нерадни дани у складу са  Законом о државним и другим празницима у Републици Србији.

Дежурство се организује по већ утврђеном распореду:

 • Служба опште медицине
  Здравствена станица бр.4 у ул. Светозара Марковића
  Од 07,00 до 20,00 часова
  Здравствена амбуланта Страгари од 07,00 до 12,00 часова у амбуланти,
  од 12,00 до 14,20 часова на терену
 • Служба за здравствену заштиту школске деце и омладине
  У централном пункту у ул. Светозара Марковића бр. 23
  од  07,00 до 20,00 часова 
 • Служба за здравствену заштиту предшколске деце
  У централном пункту у кругу КЦ Крагујевац, ул. Змај Јовина бб.
  од  07,00 до 20,00 часова
 • Служба кућног лечења
  Здравствена станица бр.2 у ул. Ратинчева бр.2
  од  07,00 до 20,00 часова
 • Служба поливалентне патронаже
  од  07,00 до 14,20 часова
  Телефонско саветовалиште „ Деца Србије“  од  07,00 до 20,00 часоваКликните за увећање
Cela vest
Сертификат о заштити права пацијената
Центар за континуирану медицинску едукацију Медицинског факултета у Новом саду, организовао је акредитован програм континуиране едукације на тему "Заштита права пацијената". Циљ континуираних медицинских едукација је  да се одржи, развије и повећа знање, вештине и професионална достигнућа која се користе у  пружању услуге пацијентима, јавности и професији.На овом националном курсу 1. категорије из Дома здравља Крагујевац учествовале су и добиле сертификате, главна сестра Дома здравља вмс Наташа Милојевић и правник Надежда Ристић. Кликните за увећање
Cela vest
Акција превентивних офтамолошких прегледа
Акција бесплатних превентивних прегледа  коју је покренуло Министарство здравља настављена је у Дому здравља Крагујевац. У периоду од 8 до 16 сати прегледе су могли да обаве сви заинтересовани суграђани, чак и они без здравственог осигурања. Превентивни прегледи заинтересованих суграђана обављени су у Специјалистичко – консултативној служби Дома здравља, на одељењу офтамологије. Овој акцији одазвало се 67 суграђана, који су могли да провере очни притисак, оштрину вида и да провере стање очног сочива.
Ово је четврти пут како се Дом здравља заједно са крагујевачким Клиничким центром, укључио у акцију коју је покренуло Министарство здравља. 

 
Кликните за увећање
Cela vest
Акција превентивних прегледа

Акција бесплатних превентивних прегледа за пацијенте коју је покренуло Министарство здравља у циљу ране дијагностике и промоције превенције као најефикаснијег начина бриге о сопственом здрављу, биће настављена у недељу, 22. aприла од  8 до 16 часова.

Том приликом, Дом здравља Крагујевац организује за све своје суграђане, и оне без здравстене картице односно здравственог осигурања, да без заказивања термина ураде, офтамолошки преглед  у Специјалистичко – консултативној служби у улици Змај Јовина бб.

Дом здравља Крагујевац и овом приликом  позива грађане да обаве превентивне прегледе и тиме позитивно утичу на своје здрављеКликните за увећање
Cela vest
Саветовалиште за младе у школи за децу оштећеног слуха

Ученицима од 12 до 18 година Школе за децу са оштећеним слухом, тим Саветовалишта за младе одржао је предавање - Сачувајмо здравље. Овим предавањем  обухваћене су  теме "Здрави стилови живота", "Заштите репродуктивног здравља" , "Љубав и заљубљеност"  и одржали су га  др Мирјана Илић - педијатар, др Ивица Магдић - гинеколог, Александра Јоксић - психолог и Данијела Милојевић - медицинска сестра. Ученици су сазнали како ради Саветовалиште за младе и да у оквиру Саветовалишта могу да се обрате психологу, гинекологу у ординацији јувенилне гинекологије, као и да добију индивидуални савет од свог изабраног педијатра. 
Приказано 1 - 5 од 37 вести | Страна 1 од укупно 8

< Previous 12345678 Next >
 

Arhiva 2017. godina
Arhiva 2016. godina
Arhiva 2015. godina
Arhiva 2014. godina
Arhiva 2013. godina

Arhiva 2012. godina
Arhiva 2011. godina
Arhiva 2010. godina

Здравље је наше највеће благо

Ми смо ту да Вам помогнемо да унапредите Ваше здравствено стање и пребродите тешкоће